loading..

HOME #VolcanoProject

Dance studio DEJA VU стана на 7 години! И за рождения ден си подарихме една развиваща се през годините идея, която вече е изцяло завършен продукт – #VolcanoProject. Първоначално замислен да бъде само артистичен клип, в момента #VolcanoProject оглавява доста интересни събития.

Какво представлява #VolcanoProject?

Това всъщност е шоу в колаборация на артисти в различни сфери на изкуството, които под шапката на Dance studio DEJA VU и Art studio Allure изграждат и създават събития. Танцьори, цигулари и пой артисти /и в бъдеще надяваме се, художници/ обединяват талантите си в едно общо шоу, което освен че е разнообразно, предлага и цялостно фото и видео заснемане от Art studio Allure.

#VolcanoProject е спектакъл от типа “Миниатюри”. Това са танцови пърформанси, създадени за различни видове събития /най-често фирмени/. Всяка една от миниатюрите е с продължителност от 2 до 7 минути. В повечето случаи са изградени така, че да представят фирмата и това, което тя предлага, но могат да бъдат и просто част от артистичната програма

 

Какво предлага #VolcanoProject?

Най-хубавото на проекта е, че е гъвкав и може да се променя според рамките и нуждите на всяко събитие. Компонентите вътре в самия спектакъл могат да се добавят и премахват, както и музиката се сменя, в зависимост от това, дали ще се играе в клуб, на сцена или на фирмено/корпоративно събитие. #VolcanoProject предлага:

 • Цигулари, които да свирят на живо по време на welcome drink
 • Пой артист, който да върти огън или различни светещи уреди /палки и др./ в различни моменти от вечерта
 • Танцьори, цигулари и пой артист, обединени в танцови пърформанси
 • Танцьори, представящи фирмата и това, което тя предлага като продукти или услуги
 • Фото и видео заснемане на цялото събитие от Art studio AllureИ тъй като искахме да ви покажем как изглежда #VolcanoProject – клипът през нашата призма, ето и трейлър към него:

  Промоцията на пълното видео ще се състои на празника по случай 7мия рожден ден на студиото.

  Кога: 20 септември
  Къде: Club Cabaret
  В колко: 20:30ч

Comments are closed here.