loading..

HOME Констанция Терзиева

Констанция Терзиева

“Ако няма път там, накъдето вървиш – прокарай нов!”
К. Т.

Коси е създател на студиото и хореограф в класовете по модерно/съвременен танц. Посветила е 16 години на танците, през които е изучавала стилове като класика, модерно/съвременен танц, хип – хоп, характерни танци и джаз.

1998-2000г. – Учи частно класически балет в НУТИ
2002-2003г. – Изучава модерен балет
2006-2010г. – Учи различни танцови стилове и участва в състава на руската школа „Art-academy“, а по-късно става и професионален танцьор към балет “Veda Junior”
От 2007г. до момента е хореограф на детска актьорска работилничка „Хлапета“
От 2008г. до 2010г. е студентка в специалност „Пластични изкуства“ в НБУ, след което се прехвърля и завършва модул „Танцов театър“
2010г. – Създател и хореограф на Dance studio Deja Vu
2012г. – Започва да работи с младоженци и става един от най-търсените сватбени хореографи от 2012г насам
2014г. – Създава и изнася на сцена първия си авторски спектакъл “Виелиците на Хронос”, а в последствие и спектакъла “Тайнства”
2015г. – Изгражда и започва да преподава системата за личностно развитие “Спирала на танца. Психология на тялото и духа.”
2018г. – Създава многопластовото шоу “Volcano Project”, което събира в себе си 3 жанра на изкуството – музика /цигулки на живо/, пой / , форма на жонглиране, визуално изкуство/ и танц /модерно. джаз и мюзикъл/

По настоящем професионален танцьор и хореограф на DS Deja Vu, както и преподавател/хореограф на ДАР „Хлапета“ и детска академия по сценични изкуства “ДАСИ”.

Констанция Терзиева е лауреат на национални и международни танцови фестивали, професионален танцьор в множество юбилейни и мегаконцерти на едни от най-известните естрадни и поп изпълнители у нас, участник в предавания като „Евровизия“, „Бъди звезда“, „ВИП Денс“, “Х-фактор” „В неделя с..“, „Полет над нощта“, „Денят започва с култура“, “Известните отблизо”, “Здравей България”и др., участник и гост-танцьор 4 поредни години в Танцови работилници DanceIt! , както и пътуващ танцьор на турнета из страната и чужбина.